AI UN PROIECT?

Pentru a primioferta, suna-ne chiar acum !

0721.778.300

DESPRE SUDURA CUPRU

Cupru și aliaje de cupru

Cuprul este un metal cu câteva proprietăți foarte importante, principalele fiind conductivitatea sa electrică ridicată, conductivitatea termică ridicată, rezistența excelentă la coroziune și ușurința de fabricație, fie caldă sau rece.

Cuprul este, de asemenea, ductil și maleabil și are un punct de topire relativ scăzut la puțin peste 1080 ° C. Cele trei tipuri comerciale de bază de cupru disponibile sunt: Cupru dur, cu conținut de oxigen până la 0,1% Oxid de cupru fosforic deoxidat (PDO), conținând până la 0,04% fosfor Cupru fără oxigen fără conținut de deoxidanți Gradul de fosfor degajat inițial Pentru a depăși problemele întâmpinate atunci când sudarea prin flacără este cupru dur.

Acum este clasa comercială standard sudabil utilizată pentru recipiente sub presiune și radiatoare. Calitățile fără oxigen au o conductivitate electrică semnificativ mai mare decât cele care conțin oxigen și care, prin urmare, sunt utilizate pe scară largă ca conductori electrici.

Sudura cupru / alama

Cuprul are o conductivitate termică foarte ridicată și un coeficient de extindere ridicat. Acestea reprezintă principalele probleme întâmpinate în timpul sudării cuprului nealiat. Pentru sudarea prin fuziune sunt necesare nivele ridicate de preîncălzire și căldură. Acestea, la rândul lor, pot provoca probleme de distorsiune. Cuprul este, de asemenea, susceptibil la crăpături la cald, astfel încât reținerea atât de grea trebuie evitată. Conductivitatea termică a multor aliaje de cupru este relativ scăzută, iar sudarea fără preîncălzire poate fi posibilă. Cu toate acestea, multe aliaje se vor sparge ușor atunci când sunt sudate în cazul în care prea multă căldură este introdusă în zona de sudură sau dacă sudarea este efectuată cu reținere. Orice aliaje de cupru care conțin plumb nu trebuie sudate.

PRET SUDURA

Sudura Cupru - lei
Sudura Alama - lei
Reparatii Cupru - lei
Reparatii Alama - lei

DE CE SĂ ALEGI ATELIERUL DE SUDURA?

Asigurăm servicii cu multe avantaje pentru clienţi: experienta de peste 10 ani, garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist, la atelierul de sudura veţi găsi întotdeauna preţul corect  pentru servicii de calitate superioară.

  • Experienţă de peste 10 ani in sudura.
  • Ne pasă de clienţii noştri.
  • Ţinem pasul cu tehnica de ultimă generaţie.
  • Lucrează pentru dumneavoastră oameni calzi, primitori şi orientaţi către nevoile clienţilor.
  • Menţinem permanent un raport calitate-preţ avantajos.

PORTOFOLIU CLIENTI

VEZI MAI MULTE PROIECTE
Design by ANDREIPANA.com