AI UN PROIECT?

Pentru a primioferta, suna-ne chiar acum !

DESPRE SUDURA IN ALUMINIU

Pentru a realiza suduri in aluminiu de cea mai buna calitate detinem instalatii profesionale specializate capabile sa lucreze in sistem AC cu ajutorul carora realizam urmatoarele tipuri de suduri:

.Suduri la componente auto din aluminiu si aliajele acestuia: bai ulei, suporti motor, galerii de admisie si evacuare, elemente de tuning, rezervoare de combustibil, reparatii de sudura la jante de aliaj .Suduri la tevi de aluminiu, conducte cu grosimi ale peretelui de pana la 5 mm, table de aluminiu cu grosimi cuprine intre 0,2 si 5 mm. .Suduri si reparatii la diverse piese si componente din aluminiu si aliajele acesestuia.

Scurta descriere

Sudarea in mediu de gaz protector se imparte in doua mari categorii, sudarea in mediu de gaz inert si sudarea in mediu de gaz activ, care pot fi la randul lor procedee semiautomate sau automate, iar prin intermediul unui pistolet sunt aduse la locul de sudare gazul de protectie si electrodul fuzibil sub forma de sarma. O sursa de curent continuu, cu tensiune constanta este uzual utilizata la procedeul de sudare MIG/MAG, insa poate fi folosit si curentul alternativ. La acest procedeu sunt patru metode principale de transfer a metalului, transferul globular, prin scurt circuit, spray-arc si short-arc, fiecare dintre aceste moduri de transfer conferind anumite proprietati particulare si avantaje.

PRET SUDURA

Sudura aluminiu - lei
Reparatii aluminiu - lei

DE CE SĂ ALEGI ATELIERUL DE SUDURA?

Asigurăm servicii cu multe avantaje pentru clienţi: experienta de peste 10 ani, garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist, la atelierul de sudura veţi găsi întotdeauna preţul corect  pentru servicii de calitate superioară.

  • Experienţă de peste 10 ani in sudura.
  • Ne pasă de clienţii noştri.
  • Ţinem pasul cu tehnica de ultimă generaţie.
  • Lucrează pentru dumneavoastră oameni calzi, primitori şi orientaţi către nevoile clienţilor.
  • Menţinem permanent un raport calitate-preţ avantajos.

PORTOFOLIU CLIENTI

VEZI MAI MULTE PROIECTE
Social Atelierul de sudura - Facebook Twitter