AI UN PROIECT?

Pentru a primioferta, suna-ne chiar acum !

0721.778.300

DESPRE SUDURA TIG

Sudarea TIG – Metodă și aplicare
TIG sudare
Definiție
Denumirea TIG vine din SUA și este o abreviere a gazului inert Tungsten.
Tungsten – numit și wolfram – este un metal cu un punct de fuziune mai mare de 3300oC, ceea ce înseamnă mai mult decât dublul punctului de fuziune al metalelor care sunt de obicei sudate. Gazul inert este același lucru cu gazul inactiv, ceea ce înseamnă un tip de gaz care nu va fi combinat cu alte elemente. În Germania, această metodă se numește sudură WIG.

Sudarea cu TIG este denumirea internațională standardizată pentru această metodă de sudare. Conform DS / EN 24063 acest procedeu de sudare are numărul 141. Principiul sudării TIG Sudarea prin sudură TIG este un procedeu de sudare cu arc electric în care energia de fuziune este produsă de un arc electric ars între piesa prelucrata și electrodul tungsten. În timpul procesului de sudare, electrodul, Arcul sunt protejate împotriva efectelor dăunătoare ale aerului atmosferic printr-un gaz inert de protecție . Prin intermediul duzei de gaz, gazul de protecție este condus în zona de sudură unde înlocuiește aerul atmosferic. Sudarea TIG diferă de celelalte procese de sudare prin arc prin faptul că electrodul nu este consumat ca electrozii în alte procese, cum ar fi MIG / MAG și MMA. Dacă este necesar să se folosească materialul de umplutură, Se adaugă fie manual, fie automat ca o sârmă goală.

PRET SUDURA

Sudura TIG - lei
Reparatii TIG - lei

DE CE SĂ ALEGI ATELIERUL DE SUDURA?

Asigurăm servicii cu multe avantaje pentru clienţi: experienta de peste 10 ani, garanţia lucrărilor executate la un nivel profesionist, la atelierul de sudura veţi găsi întotdeauna preţul corect  pentru servicii de calitate superioară.

  • Experienţă de peste 10 ani in sudura.
  • Ne pasă de clienţii noştri.
  • Ţinem pasul cu tehnica de ultimă generaţie.
  • Lucrează pentru dumneavoastră oameni calzi, primitori şi orientaţi către nevoile clienţilor.
  • Menţinem permanent un raport calitate-preţ avantajos.

PORTOFOLIU CLIENTI

VEZI MAI MULTE PROIECTE
Design by ANDREIPANA.com